DE FRIESE NATUUR OP Z'N MOOIST! MOAIER WURDT IT NET!

BELEEF DE FRIESE NATUUR OP ZIJN MOOIST


MOAIER WURDT IT NET!

10 KM

Perfecte (instap) afstand

De perfecte (instap)afstand om eens aan een trailrun mee te doen en misschien wel besmet te raken met het “trailvirus”. De geringe lengte van deze route betekent echter niet dat je gespaard wordt! Deze is voor 99% onverhard en voert je over slingerende singletracks, bredere paardenpaden en over vals plat.
Loop je regelmatig een 10km op de weg dan kan je deze trail ook zeker aan!

24 KM

De halve marathon loper

Ben je een halve marathon loper en wil je eens kijken of je die afstand ook onverhard kunt lopen? Dan is deze route wat voor jou. In deze trail zit alles waar je als trailrunner op zoek naar bent: singletracks, paardenpaden, klimmetjes, akkers en nog wat verrassingen. Het percentage verharde weg is zo’n 5% maar als je door de berm loopt (wat een echte trailer natuurlijk ook doet) kom je op 99% onverhard!

KIDS TRAIL

800-1300 & 1800 M

Ook dit jaar zijn er de kids trails. Voor de jeugd hebben we een leuke en uitdagende ronde gevonden die één, twee of drie keer gelopen kan worden.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT

Schrijf je nu in


Via mijninschrijving.nl kan er worden ingeschreven, en mocht de deelnemerslimiet nog niet zijn behaald is er op de dag zelf nog de mogelijkheid tot na-inschrijving.