DE FRIESE NATUUR OP Z'N MOOIST! MOAIER WURDT IT NET!

Bonifatius 10

Perfecte (instap) afstand

De perfecte (instap)afstand om eens aan een trailrun mee te doen en misschien wel besmet te raken met het “trailvirus”. De geringe lengte van deze route betekent echter niet dat je gespaard wordt! Deze is voor 99% onverhard en voert je over slingerende singletracks, bredere paardenpaden en over vals plat.
Loop je regelmatig een 10km op de weg dan kan je deze trail ook zeker aan!

Redbad 24

De halve marathon loper

Ben je een halve marathon loper en wil je eens kijken of je die afstand ook onverhard kunt lopen? Dan is deze route wat voor jou. In deze trail zit alles waar je als trailrunner op zoek naar bent: singletracks, paardenpaden, klimmetjes, akkers en nog wat verrassingen. Het parcours is minstens 95% onverhard!

Grutte Pier Ultra 50

Dit jaar staat er voor het eerst een ultra afstand op het programma. De 50 km wordt in zijn geheel op GPX gelopen, delen van de 10 en 24km worden ook gelopen, dus delen zullen ook gepijld zijn. De 50 km start al om 8.00, dus zorg ervoor dat je uiterlijk 7.30 aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten.

Kids Trail

Dit jaar hebben we weer een Kids Trail op de planning staan. We hebben twee afstanden voor de kinderen (850 meter en 1.8 km). De entree is gratis en alle kinderen krijgen een leuk aandenken voor hun prestatie. Opgeven kan via de website (graag zelfs), maar ook nog bij de start op 28 oktober Startijden voor de kidstrial: 09:30.

 

ZORG DAT JE ERBIJ BENT

Schrijf je nu in


Via mijninschrijving.nl kan er worden ingeschreven, en mocht de deelnemerslimiet nog niet zijn behaald is er op de dag zelf nog de mogelijkheid tot na-inschrijving.